Algemene voorwaarden

 

Levering

Sis Cakery garandeert een product van hoge kwaliteit maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor onvoorziene omstandigheden zoals extreem weer, transportproblemen, ongelukken, stakingen en andere oorzaken buiten onze invloed. Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor een korting of terugbetaling.

Zichtbare gebreken aan geleverde producten dienen direct na de levering gemeld te worden. Indien de klant het pakket met daarin het product accepteert terwijl het pakket of product beschadigd is of een gebrek vertoont of indien de klant de beschadiging of het gebrek niet tijdig meldt, dan is Sis Cakery niet aansprakelijk voor die beschadiging of het gebrek.

Mocht de klant een bestelling hebben geplaatst en deze willen laten bezorgen maar de bezorgkosten niet voor zijn rekening hebben genomen, wordt de bestelling niet in behandeling genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant.

Sis Cakery is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een klant, gast, of persoon anders dan het Sis Cakery team. De klant is verantwoordelijk voor een veilig transport (mocht de klant gebruik maken van ophalen in de boetiek) en een veilige plaats voor taarten, cupcakes en zoete traktaties. De klant wordt geadviseerd de taart op de grond bij de bijrijdersstoel of in de kofferbak (mits er geen andere producten in liggen welke tegen de doos aan kunnen schuiven) te vervoeren op het daarbij meegegeven antislip matje. Een taart dient nooit op schoot of op de stoel zelf vervoerd te worden.

Eigendom van het product gaat over van Sis Cakery naar de klant zodra de overdacht heeft plaats gevonden. Voor  het in ontvangst nemen van bestellingen dient getekend te worden.

De klant is verantwoordelijk om alle niet eetbare decoratie (zoals verse bloemen, suikerbloemen, lint, floral tape en taart- toppers) van de taart te verwijderen voordat deze wordt aangesneden en gegeten. Suiker bloemen (zoals suikerrozen) zijn gemaakt van eetbare ingrediënten, maar zijn niet bestemd voor consumptie. Voor suikerbloemen en verse bloemen wordt gebruik gemaakt van ijzerdraad en floral tape. Dit om de voedselveiligheid te waarborgen en dient te worden verwijderd voor consumptie.

Een logo/afbeelding wordt middels eetbare inkt op eetbaar papier geprint. Het logo/afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG of PDF naar info@siscakery.com te worden verstuurd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn. Aanleveren van het logo dient vijf werkdagen voor de afleverdatum bij ons binnen te zijn. Het logo kan via de e-mail worden aangeleverd. Sis Cakery is niet verantwoordelijk voor het door de klant verkeerd opgeven van teksten, afbeeldingen, foto’s of logo’s die op bestelde producten gedrukt/afgebeeld dienen te worden. De klant dient zelf te controleren of deze teksten, afbeeldingen, foto’s of logo’s correct zijn.

Kleuren en Stijl

Al onze producten zijn handgemaakt in Sis Cakery Stijl. Kleuren kunnen hierdoor afwijken. Sis Cakery kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Taarten worden nooit exact nagemaakt van voorbeeld foto’s of moodboards, kleuren kunnen afwijken.

Sis Cakery heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, een beter eindresultaat blijkt te geven of materialen of ingredienten niet op tijd geleverd zijn. Het werken met voedingskleurstoffen en werken in diverse onverwachte weeromstandigheden kan leiden tot het maken van keuzes anders als afgesproken.

Allergie

Houd er rekening mee dat al onze producten gemaakt zijn in een omgeving waar gewerkt wordt met gluten, ei, noten en zuivel. Om die reden kunnen wij geen 100% allergeen vrije producten aanbieden en kunnen er bijvoorbeeld sporen van gluten in een product dat geen gluten bevat aangetroffen worden.

Sis Cakery is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties. Voor allergie informatie over een specifiek product, neem contact op met Sis Cakery via info@siscakery.com

Annuleren

Mocht een bestelling geannuleerd willen worden, vragen wij dit te doen via een geschreven kennisgeving. Dit kan via e-mail, stuur een e-mail naar info@siscakery.com, voor 17.00 uur op de dag dat de bestelling is geplaatst. Vermeld in de e-mail: naam, adres, producten en bestelnummer.
Het is mogelijk om de bestelling twee weken (14 dagen) voor lever datum kosteloos te wijzingen of te annuleren.
Bij annulering 13 dagen tot 5 dagen voor leverdatum, wordt er € 15,00 reservering- en administratie kosten in rekening gebracht. Het is niet mogelijk om de bestelling te annuleren vanaf 5 dagen voor leverdatum. Wordt dit toch gedaan, zijn de kosten voor rekening van de klant. Dit in verband met reservings- & voorbereidingskosten.

Klachten

Indien de klant een klacht heeft over het geleverde product dient dit binnen 24 uur bekend te zijn bij Sis Cakery en bewaart u een stuk van dit product. Wij zullen per klacht voor een passende oplossing zoeken.

Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet in behandeling worden genomen.

Overige

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Mocht de klant niet het juiste bedrag voor het product hebben betaald, wordt de bestelling niet in behandeling genomen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant.

Producten op onze site zijn handgemaakt en handgedecoreerd en kunnen variëren van de afbeelding weergegeven op de website. De afbeeldingen op de website is alleen om producten illustratief weer te geven. Kleuren, maten en vormgeving kan afwijken van het product op de foto.

Sis Cakery behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.

Sis Cakery behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de klant.

Sis Cakery zal uw gegevens nooit aan derden verstrekken, deze gebruiken wij enkel voor onze eigen adminstratieve doeleinden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens

Sis Cakery
Mariniersweg 317
3011 NM Rotterdam

KvK nr.: 69531226
BTW nr.: NL002214123B64
info@siscakery.com

010- 2239878

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen via bovenstaande gegevens.